Pelejä ja rentouttavaa puuhaa kesälomalle

Tutkimusten mukaan monet suomalaiset haaveilevat kesällä ulkomaille matkustamisesta ja luonnossa retkeilystä. Aina ei kuitenkaan ole aikaa, halua tai mahdollisuutta lähteä omaa kotipihaa tai kesämökkiä kauemmas lomailemaan. Onneksi kaiken tarvittavan viihtyisään kesäpäivään voi ostaa verkosta.

Pelit kuuluvat suomalaiseen kesään

Petankki on suomalainen klassikkokesäpeli, joka viihdyttää sukupolvesta toiseen. Niin ikään sulkapalloverkko on kesäisin usein viritettynä pihapuiden väliin. Pelivalikoima on nykyään todella laaja ja omalla pihalla voi järjestää vaikka usean eri pihapelin olympialaiset. Tällöin jokaiselle löytyy varmasti laji, jossa voi loistaa.

Aina aurinko ei kuitenkaan paista, ja lapset täytyy pitää tyytyväisinä kelistä huolimatta. Hauskat lautapelit tai esimerkiksi älyhermoja haastava shakki ovat tällöin varteenotettavia vaihtoehtoja. Niin ikään palapelit ovat hauskoja ja sopivat kaiken ikäisille, kunhan palojen määrä valitaan oikein.

Useimmilla meistä on myös mahdollisuus viettää aikaa rannalla, joko omalla tai yleisellä uimarannalla. Rantapäivän lomassa on mukava kuivatella itseään riippumatossa tai ottaa erä rantatennistä. Mukavuudenhaluisimmat ehkä vain asettavat tölkkinsä cooleriin ja nauttivat laineiden liplatuksesta vailla suorituspaineita. Tärkeintä on löytää oma tapa nauttia kesästä ja tehdä miten itsestä tuntuu hyvältä.

Persoonallisuutta pelikokemukseen painatuksella

Toisinaan pelivälineisiin haetaan enemmän persoonallisuutta. Harva tietää, että esimerkiksi jalkapallon voi tilata omalla logolla. Tämä on kätevää esimerkiksi siksi, että oma peliväline on taatusti erottuva, eikä se lähde vahingossa muiden matkaan. Bonuksena tulee tietysti päheä ulkoasu, joka saa pelikaverit kateellisiksi.